matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
kazia:
kwadrat liczby
3
√
3
√
3
3 lip 19:04
Saizou :
3
1
3
*3
1
6
=3
3
6
=3
1
2
(3
1
2
)
2
=3
3 lip 19:20
pigor:
... lub (
3
√
3
√
3
)
2
=
3
√
(3
√
3
)
2
=
3
√
9*3
=
3
√
3
3
= 3 . ....
3 lip 19:42