matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
http://www.zadania.info/d49/3872746
A=a B=aq C=aq
2
C
=B
2
&ABC=8
aq
2
=aq
2
&a*aq*aq
2
=8 czy dobry warunek ,cos nie chce mi wyjść i się pytam
3 lip 15:49
Artur_z_miasta_Neptuna:
tak ... dobre warunki
3 lip 15:52
Patryk:
ok, dzięki liczę dalej z pewnością
3 lip 15:53