matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
justyna:
(2
−2
− 2
−3
) (3
−2
− 3
−3
)
oblicz:
2
−3
− 3
−2
2 lip 11:49
Saizou :
2
3
2 lip 12:47
Mila:
1
1
2
−2
=(
)
2
=
2
4
Licznik
1
1
1
1
(
−
)*(
−
)= .. dokończ
4
8
9
27
Mianownik
1
1
−
=...
8
9
Wynik u Saizou
2 lip 13:00