wyniki za 7godzin i 36 minut
wioluś: Wyniki z matury już po 23:59 w internecie...
Czy ktoś tak jak ja odlicza czas?
28 cze 15:24
Josik171: naprawde maja być o pólnocy

?
function(a){if(this===void 0||this===null)throw new TypeError;var
d=Object(this),c=d.length>>>0;if(c===0)return-1;var
b=0;arguments.length>0&&(b=Number(arguments[1]),b!==b?b=0:b!==0&&b!==1/0&&b
!==-(1/0)&&(b=(b>0||-1)*Math.floor(Math.abs(b))));if(b>=c)return-1;for(b=b>=
0?b:Math.max(c-Math.abs(b),0);b<c;b++)if(b in d&&d[b]===a)return b;return-1}
28 cze 16:01
rumpek: Mają być o północy dla tych co mają odpowiednie hasło i login.
28 cze 16:06
wioluś: Większość szkół dawało, ale nie wszystkie. O północy pewnie serwery będą padały, więc ja rano
wejdę na spokojnie.
28 cze 16:23
Artur_z_miasta_Neptuna:
a takie szybkie pytanie −−− po co tak panikować (nie możecie się doczekać) ?
Przecież odpowiedzi znacie od dawna −−− pomijając części humanistyczne, gdzie są jakieś
wypracowania −−− to sami jesteście w stanie określić ile macie procent (a w częściach
humanistycznych przynajmniej odnośnie części zamkniętych)
więc i tak już (mniej więcej) znacie swoje wyniki
28 cze 16:55
wioluś: ArturzmiastaNeptuna to się mylisz. Ja na przykład wcale nie sprawdzałam wyników. Będzie
jutro większy dreszczyk emocji, licze na to.
28 cze 17:14
Pol: na poprawe humoru
fakty.interia.pl/raport/matura−2012/news/sa−wyniki−matur−co−piaty−nie−zdal−e
gzaminu−dojrzalosci,1815520
28 cze 17:21
kacper: hehe czytałem o tym na onecie
28 cze 17:41