matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Test z analizy matematycznej
qweasd:
Pomocyyy z tym testem z analizy
http://desmond.imageshack.us/Himg6/scaled.php?server=6&filename=pre0gr1.jpg&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg196/scaled.php?server=196&filename=pre0gr2.jpg&res=landing
27 cze 16:55