matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak rozwiązać tą macierz bo nie mam pojecia:
sylwia:
F=[013] E=[0] [1] [3] (FE)
−
1F Jak to policzyc, pomocy
25 cze 18:33
sylwia:
proszę o pomoc
25 cze 18:43
Basia:
wskazówka: (AB)
−1
= B
−1
A
−1
25 cze 18:52