.
Ef,ef: 511+512=
2*511*51
2*512
dobrze ?
25 cze 15:31
Basiek: =511(1+5)=6*511
25 cze 15:37
Ef,ef: 
dzieki !
25 cze 15:39
picia:
6*5
11 chyba
25 cze 15:40
Basiek: Ja oczywiście pogubiłam te słit klamerki.

Ale owszem tam jest napisane 6*5
11.
Cześć
Piciu
25 cze 15:42
picia:
Czesc
Basiek

ps tak myslalem
25 cze 15:44
Basiek: Też sądziłam, że tak pomyślałeś, ale z wrodzonej czepliwości i sympatii do mnie postanowiłeś
się upewnić, czy myślisz dobrze.

Wydaje mi się jednak, że
Ef,ef zrozumiał poprawnie.
Znaczy,mam nadzieję.
25 cze 15:45
picia:
Raczej wolałem, żeby
Ef,ef nie miał błedu i inni co spojrza na rozwiazanie

co do
symaptii do Ciebie to nie zaprzeczam

25 cze 15:51
Basiek: "Nie zaprzeczam, nie potwierdzam."

Diabeł tkwi w szczegółach, jak to mówią. Wredne klamerki.
25 cze 15:53
picia:
i to ja sie czepiam!

oj dobrze, potwierdzam
25 cze 15:55
Basiek:

Normalnie.... korzystając z okazji− mam pytanie.

Ostatnio jak udało mi się
wejść na forum miałam taki napis na panelu:
Witaj Basiek! bla bla bla coś tam coś tam,
ale zniknęło. To pierwsze próby wprowadzenia panelu logowania, czy... co się dzieje?

(Ja niestety nie tylko czepialska, ale także ciekawska.)
25 cze 15:58
Ajtek:
Cześć
Basiek, to
Trivial się bawił na stronce, w ramach zabijania nudy
25 cze 16:02
picia:
bycie ciekawym to nie grzech

bylo tak
Witaj Basiek! Forum czeka Ciebie o ile mnie pamiec nie myli.
Trivial majstrowal, bawil sie forum i takie rozne dziwne rzeczy wprowadzal. np. zmienil
tez kolor tla
najpierw na taki super jaskrawy, a potem na w sumie przyjemny niebieski. ale to tylko chwile
bylo
25 cze 16:04
Ajtek:
Przez chwile na dole pod "listą obecności" był tekst
ICSP na prezydenta
25 cze 16:05
picia:
oo, to bylo dobre

Czesc
Ajtek
25 cze 16:07
Ajtek:
Witam, witam
25 cze 16:08
Basiek: Cześć
Ajtek.

No i wszystko jasne.
Cóż, ja zabijam nudę śpiąc..., ale inni widać mają ciekawsze pomysły. A innego koloru tła nie
widziałam..., ale ten obecny naprawdę lubię.

Czyli z akcji "logowania" jak zrozumiałam, póki co nic nie wynikło?
25 cze 16:09
Ajtek:
Jak narazie cisza w temacie logowania, tudzież o tym nie wiem nic więcej.
25 cze 16:10
Basiek: Ja niemal od miesiąca jestem odcięta od internetu, więc staram się zebrać informacje

Dzięki
w każdym razie.
25 cze 16:12
Ajtek:
Sen skutecznie odcina
25 cze 16:13
Basiek: Sen? Odcina od śniadania.

Boleję nad tym, ale trudno.

Oddałam laptopa do czyszczenia, no i jak to w życiu zamiast po 3 dniach, dostałam po 3
tygodniach,

. Stęskniłam się za Wami i matematyką, jak wrócę, to Was pomęczę.
25 cze 16:16