matematykaszkolna.pl
ksi czili: Witam, sorry, ale nie mam dla Was zadania, tylko pytanie Czy rozwiązania zadań z ksiażki p.Kiełbasy z 2012 PR roku są dostępne w Internecie? Chodzi mi o te już trudniejsze zadania.
25 cze 14:00
Basiek: Raczej tak.
25 cze 14:39
Mila: Nie widziałam w całości, ale jeśli wpiszesz treść zadania, to większość się znajdzie.
25 cze 15:20
Mila: Basiek, już blisko do ogłoszenia wyników matur, jak nastrój?
25 cze 15:21
Basiek: Mila, wiesz− akurat jestem na wakacjach. Więc ogólnie cudowny nastrój. Woda, piasek i słońce. A na słowo "wyniki" lub "matura" mam dreszcze dosłownie emotka ale cóż, teraz jest już troszkę za późno, żeby przeżywać wyniki.
25 cze 15:23
Mila: Miłego wypoczynku w sympatycznym towarzystwie. Za chwilę będzie "gaudeamus igitur..."emotka
25 cze 15:30
Basiek: A dziękuję emotka. I tak, z tego co mnie wiadomo 28−mego jest uroczyste rozdanie świadectw maturalnych. Co oczywiście przegapię. emotka Miłego dnia życzę i znikam .
25 cze 15:36
Basia: Cześć dziewczyny ! Jakim cudem 28.06 może być rozdanie świadectw maturalnych skoro ogłoszenie wyników matur jest dopiero 29.06 ? Czy ktoś jest w stanie mi to wytłumaczyć ?
25 cze 16:46
kacper: Jestem chłopakiem ale odpiszę. 28 czerwca to plotka jest. Wyniki z matur dopiero 29 czerwca
25 cze 16:48
Mila: Witaj Basiu, nie rozpuściłaś się wodniaku?
25 cze 16:49
Basia: Witaj Milu, jak widać, nie. A duuuuuuuuuża woda (i czysta oczywiście) to piękna rzecz !
25 cze 16:55
Mila: Moja przyjaciółka (obieżyświat) już pływa gdzieś w Norwegii. Brrr, chyba zimno.
25 cze 17:31