wolfram
wolfram: | | x | |
jak za pomocą strony wolfram obliczyć pochodną f(x)= |
| x0=2 |
| | x−4 | |
24 cze 19:37
24 cze 19:40
wolfram: za pomocą strony www.wolframalpha.com −.−
24 cze 19:40
Eta:
To jest tak proste jak " budowa c..."
Nie wiem po co Ci pomoc wolframa ?
24 cze 19:42
wolfram: egzamin

żeby nie tracić czasu i mieć poprawny wynik
24 cze 19:53
Trivial: (x/(x−4))' at x=2
24 cze 20:05
wolfram: a żeby pokazywało krok po kroku?
24 cze 20:13
Trivial: ... Jeszcze czego?
24 cze 20:15
wolfram: rozwiązania za mnie egzaminu
24 cze 20:17