matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
xxx:
∫sinxe
c
o
s
x
dx
24 cze 18:26
Patryk:
cosx=t −sinx*dx=dt ∫(−1)*
−sinx
*e
t
*
dx
−∫e
t
= e
cosx
+c moze tak
24 cze 18:31
Patryk:
znaczy −wynik
24 cze 18:33
Patryk:
i dt brakuje w 4
o
24 cze 18:35
xxx:
dzieki
24 cze 18:37
Mila:
=−e
cosx
+C
25 cze 00:11