Program do rysowania funkcji
jeda: Czesc mozecie mi podac linka do jakiegos programu do rysowania wykresow funkcji z mozliwoscia
rysowania kilku jednoczesnie.
Windows 7
24 cze 17:03
24 cze 17:13
jeda: szkoda ze x =3 wedlog programu to y = 3
24 cze 17:26
jeda: wedlug*
24 cze 17:26
24 cze 17:30
jeda: dzieki krzysiek
24 cze 17:34
fgafa: ∊x
10 cze 21:14
18 wrz 16:31
mody: podbijam temat bo nikt nie odpowiada na post w wolframie gdy np. wpiszę f(x)= x
2−2x to
wyświetla się
linia prosta przecinająca oś x i y gdzieś pomiędzy −2 a 2 a jeśli wpiszę x
2−2x to mam linia
przechodzi z0 a później oś x przez dwa zgodnie z podstawianiem liczb pod x jak w szkole

3 maj 14:28
mody: sprawa wyjaśniona zamykam temat
3 maj 14:30
heros 133: dxd
3 sie 11:40
heros 133: th
3 sie 11:41