geometria
eugeniusz: Oblicz (a+2b)(2a−b), jezeli a=√3, b=2, kąt (a,b)=5π/6
30 kwi 00:10
bumblebee: (√3+4)(2√3−2)=6
30 kwi 01:07
bumblebee: sorki przypadkiem niekompletne wyslalem licze dalej
30 kwi 01:08
bumblebee: (√3+4)(2√3−2)=6+6√3+8=6(1+√3+4/3)
30 kwi 01:09
bumblebee: moze to bedzie cos takiego ale nie wiem, za pozno juz na myslenie
30 kwi 01:10
eugeniusz: Nie, to jest zadanie z geometrii analitycznej i to się mnoży inaczej i chciałbym by mi ktoś
rozpisał. Ma wyjść −11.
30 kwi 11:19
Mickej: to jest iloczyn skalarny jeśli chodzi o geometrie analityczną ale mogłeś to napisać a nie macie
i bawcie sie i myślcie z jakiego to działu
30 kwi 11:40
..: √3
15 mar 18:44