matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Asymptoty wykresu funkcji
marcin:
Asymptoty wykresu funkcji
x
2
−3x+1
f(x)=
x+2
f(x)=x
2
e
−4x
22 cze 15:04
marcin:
poproszę chociaż o same wyniki
22 cze 15:51
AS:
1. As.pionowa: x = −2 , ukośna: y = x − 5 2. y = 0
22 cze 17:04