matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomozcie
asik:
pierwiastek 4 stopnia z 3 do kwadratu to
21 cze 21:41
Eta:
4
√
3
2
= (3
2
)
1/4
= 3
1/2
=
√
3
21 cze 21:43
pigor:
... lub
4
√
3
2
= skróć stopień pierwiastka z wykładnikiem potęgi pod pierwiastkiem prze 2 i =
√
3
.
21 cze 23:45