matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hej, czy moglby ktos rozwiazac te pochodna
kami92:
y=asin a/x
21 cze 19:58
Mila:
a
a
−a
(a*sin
)'=a*cos
*
=
x
x
x
2
−a
2
a
=
cos
x
2
x
21 cze 22:31
kami92:
dzięki serdeczne
22 cze 20:44
Mila:
22 cze 22:13