matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x
krzyś:
Prosta k jest równoległa do prostej l Wiedząc że a=4cm b=3cm c=6cm e=2cm oblicz długość odcinka d oraz f
21 cze 18:36
Eta:
d
6
=
⇒ d=....
3
4
f
3+4
=
⇒ f=....
2
4
21 cze 18:39