matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
objętość bryły
nat:
oblicz objętość bryły ograniczonej powierzchniami: z=1+x+y, x=0, y=0, z=0, x+y=1. bardzo proszę o pomoc nie wiem co robic
21 cze 15:31
Krzysiek:
x∊[0,1] , y∊[0,1−x] , z∊[0,1+x+y]
21 cze 18:15