matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
calkowanie
qwery:
zmienic kolejnosc calkowania 1 3x ∫ ∫ f(x,y) dydx 0 2x wykres
http://www3.wolframalpha.com/Calculate/MSP/MSP33741a21ff78b8bh34i70000284h04ie7g6dheei?MSPStoreType=image/gif&s=18&w=367&h=299&cdf=RangeControl
19 cze 20:42
Krzysiek:
musisz rozbić na sumę dwóch całek dla y∊[0,2] i y∊[2,3]
19 cze 20:44
qwery:
a jakos jasniej jak to ma wygladac
bo dopiero probuje to obczaic a nigdzie w necie nie moge znales dobrze wytlumaczonego
19 cze 20:52