matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz wspólrzedne wierzcholka
xoxo:
Punkty A=(0,3),B=(3,0), C=(5,6) i D to kolejne wierzchołki równoległoboku. a) wyznacz współrzędne wierzchołka D
19 cze 19:43
xoxo:
19 cze 19:44
krystek:
wektor AB=wektorowi DC gdzie D=(x
D
,y
D
)
19 cze 20:09