matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdz czy funkcja jest ciagla
genjusz:
sprawdz czy funkcja f(x)=
x
2
−x −5
jest ciagla w punkcie x
0
= 5 jest ciagla
19 cze 09:58
luk20:
lim
x−>x
o
f(x)=f(x
o
)
19 cze 10:36
luk20:
podstaw i oblicz
19 cze 10:36