matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie tryg. z wart. bezwz.
Przemysław:
|2sinα−
√
3
|=
√
3
|
√
3
tg(x/3)|=1 Prosiłbym o wyjasnienie tych zadanek. Nowy temat i niezbyt to rozumiem
19 cze 00:08
Bogdan:
|WYRAŻENIE| = a i a ≥ 0 WYRAŻENIE = −a lub WYRAŻENIE = a
19 cze 00:09