matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Punkty a i b należą do wykresu fukcji liniowej, wyznacz wzór funkcji.
Jami:
Punkty a i b należą do wykresu fukcji liniowej, wyznacz wzór funkcji. A(−12,7) B(√5 ,7) Jeśli ktoś ma chwilkę czasu, to byłabym wdzięczna
18 cze 19:27
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1736.html
18 cze 19:30
Jami:
wiem , wiem tylko mam problem co z tym pierwiastkiem zrobić
18 cze 19:35
Eta:
Jeżeli y
A
= y
B
=7 to prosta AB :
y= 7
18 cze 19:55