Pomocy . !
Anka ;*: Pomocyy.!
doprowadź do najprostszej postaci
18 cze 18:46
niuans: masz w poprzednich twoich postach, poszukaj
18 cze 18:46
Anka ;*: No mam , ale mogłabyś mi to rozpisać ?
18 cze 18:52
niuans: | | six | | sinxcosx | |
= |
| * |
| = ..... |
| | cosx | | 1 | |
18 cze 18:57
Anka ;*: dziękuję ; *
a zrobiłabyś b ?
18 cze 19:01
niuans: | cosx | | sinx | | cosx(1+cosx)+sin2x | |
| + |
| = |
| = |
| sinx | | (1+cosx) | | sinx(1+cosx) | |
| cosx+cos2x+sin2x | | cosx | | ctgx | |
| = |
| = |
| |
| sinx(1+cosx) | | sinx(1+cosx) | | 1+cosx | |
18 cze 19:10
Anka ;*: Dziękuję bardzo <3
18 cze 19:36