Oblicz odległość od podstaw trapezu
student : Dany jest trapez ABCD w którym wysokość jest równa 10 a podstawy mają długość AB=14 CD=6.Niech
E będzie punktem przecięcia się przekątnych tego trapezu.Oblicz odległość punktu od podstaw
trapezu.
18 cze 14:52
Artur_z_miasta_Neptuna:
oraz j+h = 10
uklad równań do rozwiązania
18 cze 15:05
student : jak rozwiązać ten układ

Prosze o pomoc z góry dzięki
18 cze 16:00
Artur_z_miasta_Neptuna:
student −−− coś Ty za student co prostego (poziom gimnazium) ukladu równań nie rozwiążesz ?
18 cze 16:09
student : Ja się grzecznie pytałem czy ktoś to może rozwiązać a nie zadałem pytania na jakim to jest
poziomie wiec takie komentarze zostaw dal siebie
18 cze 18:02