Wielomiany
Monika: Rozwiąż równanie:
(x2−4x+4)(x2+6x+9)=0
Jak to zrobić?
17 cze 23:47
Kwachu: (x−2)2 * (x+3)2 = 0
17 cze 23:49
Ajtek:
Iloczyn dwóch liczb jest =0 ⇔ gdy jedna z nich jest =0!
Czyli:
x2−4x+4=0 lub x2+6x+9=0
A to są wzorki skróconego mnożenia...
17 cze 23:50
Monika: ok dzięki.
17 cze 23:54
Godzio:
Ajtek ale 0! to 1!
17 cze 23:54
Ajtek:
Cicho

Cześć
Godzio 
PS. Czy "Cicho

" to też jeden?
17 cze 23:57
Godzio: Nie, to już nie
18 cze 00:48
Ajtek:
Uffffffffff

Godzio jak sesja idzie?
18 cze 00:50
Godzio: Dobrze, we wtorek ostatni egzamin

Reszta zdana
18 cze 00:51
Ajtek:
Git

Zaczynam się bać

.
18 cze 00:55
Trivial:
Już we wtorek po sesji?!
Ja zaczynam w poniedziałek za tydzień...
18 cze 00:55
Godzio:
U nas przyspieszyli i to znacząco przez to euro, niektóre wydziały już skończyły sesje bo
musieli zwolnić akademiki, a niektóre uczelnie we Wrocku już dawno skończyły
18 cze 00:57
Ajtek:
Po EURO mam dwie pamiątki

.
Akredytację na boisko treningowe i piłkę z autografami reprezentacji Rosji, co prawda nie
wszyscy się podpisali, ale Arszawin i Advoccat owszem

.
18 cze 00:59
Godzio:
Advoccat to trener to się nie liczy
18 cze 01:01
Ajtek:
Ale znany

.
Wg mnie to są dwa najważniejsze autografy, a piłka na prezent dla kogoś pójdzie

.
18 cze 01:02