matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria analitycznaaa
Gumowy miś.:
Wyznacz m dla którego proste k: y=(m2−3m)x + 8 i L: y= −1/4x + 7 są prostopadłe
17 cze 17:44
picia:
m
2
−3m= 4 rozwiaz
17 cze 17:49
Buuu:
1
a
1
= −
a
2
m
2
− 3m = 4 dokończ
17 cze 17:49