matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wmt
Pablito:
31,82
*0,099= 196,76 MPa Potrafi to ktoś rozpisać po kolei?
1
{0,099}
4
6
16 cze 18:50
Pablito:
0,099m a 31,82 kN
16 cze 18:56
Pablito:
?
16 cze 19:39
Eta:
31,82*6
190,92
=
= 196 764 kN = 196,76 MPa
0,099
3
0,000970299
16 cze 19:51