matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Kaska666:
przesuwając wykres funkcji y=x
2
o dwie jednostki w prawo otrzymamy wykres funkcji o wzorze a)y=x
2
+2 b)y=x
2
−2 c)y=(x+2)
2
d)y=(x−2)
2
15 cze 17:37
Buuu:
d
15 cze 17:39
Kaska666:
dzia
15 cze 17:41