Asymptoty i ekstrema
Misiunieo: ex/1−x
15 cze 17:25
gośc: ex/1−x=ex−x=e0=1
15 cze 17:30
Basia: witaj
gościu; jeżeli trochę dłużej z nami zostaniesz prawdopodobnie ugniesz się pod
zalewem błędnych zapisów
jeżeli nie to chapeaux bas (jak dotąd każdy załamywał się prędzej lub później)
15 cze 17:35
gośc: Trzeba ludzi leczyć
15 cze 17:40
Basia: masz rację oczywiście, ale po jakimś czasie naprawdę ręce opadają
15 cze 17:42
Misiunieo: Przepraszam chodziło mi o e do potęgi x/(x−1) lecz jako początkujący nie jestem w stanie tego
tutaj poprawnie zapisać.Proszę o choć trochę cierpliwości
15 cze 20:01