matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Szybka pomoc
Pawcio:
Musze podstawić do wzoru: x+2y−z=0 , z=2x+y. To będzie x+2y−2x−y=0 czy x+2y−2x+y?
14 cze 22:36
Maslanek:
Pierwsze.
14 cze 22:38
Pawcio:
Dzieki
14 cze 22:38