matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz obwód trapezu
MatFizInf:
Oblicz obwód trapezu w którym ∡BAD = 45 stopni, ∡ ABC = 60 stopni, |BD| = 6
√
2
oraz AD⊥BD No nie mam pomysłów jak zacząć ...
13 cze 19:15
MatFizInf:
Nikt nie wie...
:(
13 cze 19:46