matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
blagam o pomoc
masaj:
√
8+4
√
3
*
√
8−4
√
3
13 cze 14:07
ICSP:
√
a
*
√
b
=
√
a*b
będziesz miał wzór skróconego mnożenia : (a−b)(a+b) = a
2
− b
2
cała filozofia.
13 cze 14:08
picia:
√
64−16*3
= dokoncz
13 cze 14:10