matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..
koko:
Jak narysować taki wykres funkcji: f(x)=log
3
(3x+3)
12 cze 19:01
Aga1.:
f(x)=log
3
3(x+1)=log
3
3+log
3
(x+1)=log
3
(x+1)+1 Teraz już wiesz?
12 cze 19:23
koko:
Tak dziękuje
12 cze 19:24