Udowodnic
Rozpas: Udowodnić Skoro n jest parzyste to n2 też jest parzyste
11 cze 22:28
ICSP: dowolną liczbę parzystą możemy zapisać w postaci : 2k
n = 2k
n2 = 4k2 = 2 *2k2
c.k.d.
może być taki ?
11 cze 22:31
Rozpas: dzieki
11 cze 22:38
ICSP: nie jestem pewien czy on jest poprawny

Niech lepiej ktoś potwierdzi
11 cze 22:38
Saizou : a może to zrobić za pomocą indukcji?
11 cze 22:44
Mila: Dowód poprawny, należy dopisać, że k jest liczbą całkowitą.
11 cze 22:46
Basia:
ICSP i
Saizu w dobrych humorach. Kpinki sobie urządzają
12 cze 00:38