macierze
pomocy: 5 6 8 1 2
3 2 5 2 6
2 5 2 3 6
5 2 5 3 4
1 6 3 2 1
minus
5 6 9 3 2
5 4 2 1 2
3 5 1 2 3
5 1 3 2 5
2 2 2 3 1
Równa się
0 0 −1 −2 0
−2 −2 3 1 4
1 0 1 1 −3
0 1 2 1 1
−1 4 1 −1 0
| | 1 | |
jak to podstawic do tego wzoru  E= |
| *(∑ ∑IrijI) nad znakami ∑ jest 5 a pod |
| | 25 | |
odpowiednio i=1 i j=1
11 cze 21:43
pomocy: 

?
11 cze 22:26
pomocy: ?
12 cze 00:08
lol O.o: Kur...a co to jest O.o
12 cze 00:21
Basia:
a co ma odejmowanie macierzy (to napisane w tabelkach) do ich mnożenia
(bo tego chyba miał dotyczyć ten wzór, chociaż pewna nie jestem, bo jest tak źle napisany, że w
rzeczywistości niczego nie dotyczy) ?
12 cze 00:34