matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Mateo:
log
1
/4 log
7
√
7
=? log jedna czwarta
10 cze 20:51
niuans:
1
2
10 cze 20:52
Mateo:
7
log
4
9
3−1
=
10 cze 22:10
Eta:
log
7
3
1
log
49
3=
=
log
7
3= log
7
√
3
log
7
49
2
1
√
3
7
log
49
3
*7
−1
= 7
log
7
√
3
*
=
7
7
10 cze 22:16
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
10 cze 22:16