Rozszerz by zachodziła rownosc.
kacpeeer: 3a5b =25b4
10 cze 16:11
10 cze 16:22
kacpeeer: 35b=25b4
Tam nic nie pisze o czcionce, najwyżej naciśnij ctrl+rolka do gory(na myszce)
10 cze 16:33
Maslanek: U { } { }
10 cze 16:35
10 cze 16:40
Maslanek: Oznaczmy lukę jako x.
10 cze 16:41
kacpeeer: | | 3a | | | |
Przepraszam ale tam zjadlem "a" ma być |
| = |
| |
| | 5b | | 25b4 | |
10 cze 16:47
Maslanek: No to schemat działania już masz.
Teraz Ty się wykaż
10 cze 16:49
kacpeeer: | | 3a | | x | |
No to będzie: |
| = |
| |
| | 5b | | 25b4 | |
czy tak bedzie?
10 cze 16:52
Maslanek: mhm
10 cze 16:54