matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomcy to ważne bd miec to na egzaminie
mija:
Prosze o pomoc w tym zadaniu Rozwiaż ukłąd równań liniowych z parametrem α ax
1
+x
2
+ x
3
= 0 3x
1
−ax
2
=−4 x
1
−3x
2
−x
3
=−4
10 cze 15:47