matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory
Oleczkaaa:
Znajdź roznice zbiorow : R\W , N\C , W\R, NW\W , C\NW , R\NW , W\N ,W\zbior pusty, zbior pusty \NW.R\zbior pusty
10 cze 13:15
Bezimienny:
R\W = NW N\C = ∅ W\R = ∅ itd
141
10 cze 13:17