matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz ..
Kasia:
7,4*1
1
2
+ 2* (
−2
3
)
9 cze 17:06
M:
5 lut 14:32
Bo_ra:
3
4
7
2
5
*
−
=
2
3
37
3
4
*
−
=
5
2
3
111
4
333
40
293
23
−
=
−
=
=9
10
3
30
30
30
30
5 lut 16:53