matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wzór funkcji o wzorze y=−2x+1 jest równoległy do wykresu funkcji
xyz:
Wzór funkcji o wzorze y=−2x+1 jest równoległy do wykresu funkcji: A. y==2x+2, B. y=1/2x+4, C. y=−2x+6, D. −1/2x=3
9 cze 15:16
picia:
a
1
=a
2
wtedy sa rownolegle
9 cze 15:22