matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
anka:
√
50
:
√
2
prosze o pomoc
9 cze 14:01
Ajtek:
√
50
:
√
2
=
√
50:2
=
√
25
=5
9 cze 14:06
picia:
albo
√
50
=5
√
2
czyli
5
√
2
=5
√
2
9 cze 14:23
anka:
dzięki
9 cze 15:36