ob Vczworoscianu owspolrzednych a,b,c,d i wyznacz dlugosc wysokosci z wierz a
nat: A=(0,0,1) B=(−1,1,3) C(−1,2,2) D=(1,1,0)
9 cze 11:09
AS:
1. Napisz równaie płaszczyzny przechodzącej przez punkty B,C,D
2. Wyznacz rzut prostopadły punktu A na znalezioną płaszczyzne.
3.Oblicz odległość punktu A od jego rzutu.
9 cze 12:01
nat: zebym wiedziala o co chodzi
9 cze 13:45
AS: Szanowna Pani Nat.
Prędko kupić tubkę butaprenu i przykleić się do krzesła.
Wiedza sama do głowy nie wskoczy.
Jak się chce studiować to i trochę czasu też trzeba przeznaczyć.
Przecież powyższe problemy to problemy elementarne.
9 cze 19:20