matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
√
n
2
+10
−n
lim
n→
∞
n
√
n
2
+10
−n
√
n
2
+10
+n
*
n
√
n
2
+10
+n
10
=
=0
n(
√
n
2
+10
+n)
to dobre rozwiązanie ?
8 cze 20:13
sushi_ gg6397228:
WYNIK PRAWIDLOWY
8 cze 20:17
Patryk:
dzięki
8 cze 20:18
sushi_ gg6397228:
tylko po kązdym = trzeba pisać limes
8 cze 20:20
Patryk:
no tak
8 cze 20:21