Ile to jest?
Renia: Ile to jest?
x2 * 4x2
5 cze 22:13
krystek: 4*x4
5 cze 22:14
Renia: A jeżeli mamy 2x2+7x2 ?Potęga zostaje wtedy ta sama czy dodajemy?
5 cze 22:22
krystek: x2(2+7)=9x2
5 cze 22:23
Ajtek:
Przy dodawaniu/odejmowaniu zostaje taka sama.
5 cze 22:23
karolina: Renia: gdy dodajemy potęga zostaje taka sama np: x2 + 3x2 = 4x2
5 cze 22:24
ManFanUtd: Jeśli masz piwo 6% i dokujesz drugie 6% to łącznie masz 2 piwa po 6% czy 2 piwa po 36%^^?
5 cze 22:37
x: Jakby byly 2 piwa po 36% to bym byl teraz bardzo bogaty
5 cze 22:40
ManFanUtd: hahaha

a ja ostro nawalony^^
5 cze 22:43
Renia: A jeżeli mamy 12x−4x2?
6 cze 11:11
picia:
to jedynie 4x przed nawias
6 cze 11:16
Renia: a jeżeli mnożymy 3x * x2 to wychodzi nam 3x3 czy 3x2
6 cze 11:24
picia:
3x3
6 cze 11:34
Artur_z_miasta_Neptuna:
Renia −−− 3x * x2 /// to inaczej /// 3*x*x*x ... a czemu to jest równe ?
6 cze 12:19
mala2: 3x * x2 = 3x1 * x2 = 3x1+2 = 3x3
6 cze 22:43
kamil: −2y*x2
1 sie 23:42
kamil: ile to podpowie ktoś ?
1 sie 23:43
max:
tyle co −2x2y
1 sie 23:49