| 1 | 1 | ||
− | = (p − q) * r | ||
| q | p |
| p − q | |
= (p − q) * r | |
| qp |
| 1 | ||
r = | ||
| p * q |
| 1 | p − 1 | p − p + 1 | 1 | |||||
ap = a1 + (p − 1) * r ⇒ a1 = | − | = | = | |||||
| q | p * q | p * q | p * q |
| 1 | pq − 1 | |||
apq = a1 + (pq − 1) * r = | + | = 1 | ||
| pq | pq |
| a1 + apq |
| 1 + pq | ||||||||||
Spq = | * pq = | * pq = | ||||||||||
| 2 | 2 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
ap−aq= (p−q)*r ⇒ (p−q)*r= | − | ⇒ r= | ||||
| q | p | pq |
| 1 | ||
ap=a1+(p−1)*r ⇒ a1= ap−(p−1)*r ⇒ a1= .... | ||
| pq |
| a1+apq | 1+pq | |||
Spq= | *pq =....... = | |||
| 2 | 2 |