matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Na przeciwprostokątnej AB
matwal:
Na przeciwprostokątnej AB trójkąta prostokątnego ABC obrano punkty D i E takie że |AD|=|AC| ORAZ |BE|=|BC|. Wykaz ze kątDCE=450
5 cze 18:27
matwal:
Wykaz ze kątDCE=45stopni *
5 cze 18:51