matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pilne
LOGARYTMY:
−(2
1
4
)−
1
2
5 cze 16:50
LOGARYTMY:
−
1
2
ma byc jako potega
5 cze 17:23
LOGARYTMY:
Będę wdzięczna za pomoc
5 cze 17:33
konrad:
−(2
1
4
)
−1/2
=
9
−(
)
−1/2
=
4
4
−(
)
1/2
=
9
4
−
√
=
9
2
−
3
5 cze 17:41
LOGARYTMY:
Dziękuje
5 cze 18:01