matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykaż, że
ania:
Proszę o pomoc w tym zadaniu:( log
6
2
2+log
6
2
3+2log
6
2*log
6
3=1
5 cze 12:48
Artur_z_miasta_Neptuna:
zauwaz że lewa stona = (log
6
2 + log
6
3)
2
= (log
6
(2*3))
2
= 1
2
= 1
5 cze 12:51
ania:
dziekuje
5 cze 12:56