matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pozostale funkcje
kasia:
oblicz wartosc pozostalych funkcji trygonometrycznych wiedzac ze sin alfa=0,5
5 cze 12:17
Artur_z_miasta_Neptuna:
1
sin x =
⇒ x = 30
o
lub x = 150
o
2
5 cze 12:20
kasia:
dziekuje
5 cze 12:21